Hirdetés

Először nőtt idén a mobil-előfizetések száma



|

Ugyan a lejtmenet megállt, ám az elhanyagolható mértékű bővülésben szerepet játszhatott a karácsony közeledte.

Hirdetés

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kiadta a novemberre vonatkozó mobilos gyorsjelentését, amely szerint idén először növekedett hazánkban a mobilszolgáltatók előfizetéseinek száma, méghozzá kétezerrel 11,642 millióra. Ezzel együtt az aktív - avagy az utolsó három hónapban hívást fogadók és/vagy indítók - tábora is 10,988 millióra nőtt, azonban ezen a téren egy nagyon enyhe ezres emelkedésről beszélhetünk.

 


Az előfizetők mozgásával foglalkozó statisztika is érdekesnek nevezhető, hiszen a komplett ügyfélszámot nézve a T-Mobile és a Vodafone minimálisan a Telenor kárára nyerészkedtek, ám az aktív ügyfelek számát tekintve a Vodafone piaci részesedése az előző havi 22,66 százalékról 22,59 százalékra, a T-Mobile-é pedig 45,39 százalékról 45,38 százalékra csökkent, míg a Telenoré 31,95 százalékról 32,03 százalékra emelkedett.

 


A 100 lakosra jutó előfizetések száma sejthető módon az előző hónaphoz hasonlóan 116,8-re jött ki, sajnos a „kártyás" ügyfelek arányát csak negyedévenkénti összehasonlításban kapjuk meg, ám vélhetően 2011 utolsó három hónapjában már az előfizetéses szerződések lesznek többségben.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.