Hirdetés

Ennyi 4K-s videót tudsz felvenni az új iPhone-ra



|

A 16 GB-os iPhone szűkösebb lesz idén, mint valaha.

Hirdetés

Szépen fejlődött az iPhone 6S, amely méltán népszerű készülék. Azonban sokan elítélik az Apple-t azért, mert az alapmodellként megtartotta a manapság egyre nehezebben vállalható 16 GB-os verziót. 

Hirdetés

Tény, hogy az iOS 9 karcsúbb lett, az iCloud pedig fejlődött, de még így is csak 12 GB áll a felhasználók rendelkezésére a csomag kibontásakor. 

Természetesen mindenkinek vannak appjai és játékai is, de ezektől most tekintsünk el, és mondjuk, hogy csak videózunk. 

Mennyi 4K-s videó fér egy alap iPhone 6S-re? A tárhelyfogyasztás így alakul: 720p/30 fps (60 MB), 1080p/30 fps (130 MB), 1080p/60 fps (200 MB), 4K/30 fps (375 MB). 

Ezeket tekintve egy 16 GB-os iPhone 6S teljes szabad tárhelye 200 vagy 92 vagy 60 vagy 32 percnyi videó felvételét teszi lehetővé, beállítástól függően. 

Ha pedig hozzáveszünk néhány játékot és appot, ez még kevesebb. Felmerül a kérdés: minek lehet ezt nevezni 2015-ben? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.