Hirdetés

Érkezik a Lenovo 3D-ben látó okostelefonja, izzadhat az LG G5



|

Ez lesz a Project Tango első igazi gyümölcse - a Motorola pedig moduláris kiegészítőkkel izzasztja az LG G5-öt.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Lenovo és a Google közös erővel dobják a piacra az első olyan okostelefont, amely a Google Project Tango keretében kifejlesztett technológiáját használja, és 3D-ben látja a világot. 

Hirdetés

Most kiderült, hogy a Lenovo újdonsága június 9-én érkezik meg. Az okostelefon olyan kamerákat kap, amelyekkel képes lesz 3D-ben rögzíteni és kezelni a világot. Ekkor lesz egyébként a Lenovo második éves Tech World konferenciája is. 

A Google már néhány éve dolgozik a projekten, eddig azonban csak korlátozott kiadású eszközökkel szolgáltak, csakis fejlesztőknek. A Lenovóval viszont az átlagfelhasználókat veszik célba, a mindennapokban. 

A Lenovo szerint a technológiát a navigációban, a játékokban és bármi másban ki lehet aknázni. 3D-s térképet lehet például készíteni az otthonunkról, és virtuálisan felújítani, mielőtt ténylegesen átfestenénk a falakat vagy új bútorokat vennénk. 

A gyártó továbbá drámaian új mobiltechnológiát is ígér a Motorola márkaneve alatt. A jelentések alapján úgy tűnik, hogy moduláris kiegészítőrendszerrel újítanak: a készülékek hátlapjához lehet majd elképesztően egyszerű módon csatlakoztatni akkumulátorcsomagokat vagy kamerás kiegészítőket - sokak szerint már most nagyon izzadhat az LG G5. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.