Hirdetés

Érkezik az iconBIT nagyképű tepsifonja



|

Hazánkban is kapható lesz az ígéretesnek tűnő iconBIT NetTAB Mercury Q7.

Hirdetés

Az iconBIT legújabb tepsifonját az igazán szemfülesek már az idei IFA kiállításon felfedezhették. A NetTAB Mercury Q7 valóban átmenet az okostelefonok és a tabletek között, hiszen telefonnak hatalmas, tabletnek pedig pici. A kategóriának ugyanakkor komoly létjogosultsága van, mint azt a Galaxy Note sorozata a Samsungnak mutatja. 

Hirdetés

A NetTAB Mercury Q7 mindenesetre 6,5 hüvelykesre nőtt, az IPS kijelzője pedig Full HD-s. Hátulra egy 13 megapixeles kamerát ültettek LED-es segédfény társaságában, míg belülre egy négymagos ARM Cortex-A7 MTK 6589-es processzor került 1 GB memóriával. A flash tárhely mérete 8 gigabájt, de microSDHC-val további 32-vel bővíthető. Jó hír még az A-GPS és a 2800 mAh-s akku, valamint a két SIM kártya támogatása. Kevésbé örömteli az előlapi 0,2 megapixeles kamera és a 272 grammos tömeg, de persze ne legyünk telhetetlenek. 

Az Android 4.2.1-gyel felszerelt tepsifon hazánkban november 1-től lesz kapható, 109 900 forintos bruttó áron. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.