Hirdetés

Erről a tábláról álmodtak a gamerek



|

Windows 8-as tablettel érkezett Las Vegasba a Razer, amely egyszerűen hordozható konzollá alakítható.

Hirdetés

Emlékeztek a tavalyi CES-ről a Fiona projektre (vagy angolosan mondva a Project Fionára)? Az idei rendezvényen járva a Razer standjánál azt hittem, hogy azt pillantottam meg és a prototípusból végleges termék az. Nos, két jó hírem van. Az lett, ráadásul sokkal jobb, mint a tavaly bemutatott változat. A Razer Edge lelkébe ugyanis a Microsoft legújabb operációs rendszere, a Windows 8 került, amelyről a képernyő alján lévő nagy Windows gomb árulkodik.

 



Ennek köszönhetően a vezető PC-s játékokkal egyaránt játszhatunk a hordozható eszközön, úgy hogy nem kell a minimumra lecsökkentenünk a grafikai beállításokat. A 10,1 hüvelykes (1366x768-as felbontású) kijelző alá ugyanis NVIDIA GT640M LE grafikus kártya került, illetve az Edge harmadik generációs Intel Core i5 és Core i7 processzorral, beépített 4, vagy 8 GB DDR3 memóriával, illetve 64, 128, vagy 256 GB SSD-vel rendelhető. Persze az ár a konfigurációk alapján eltérhet, a Core i5-ös változat 999 dollártól (vagyis körülbelül 223 ezer forinttól), a Core i7-es 1299 dollártól (289 ezer Ft) lesz megvásárolható, miközben a közösség korábban 1300, illetve 1500 dollárra árazta be a modelleket.

 



A kedvezőbb árért cserébe azonban a három különböző dokkoló csak külön vásárolható meg az eszközhöz. A Fiona jelképévé vált oldalsó kontrollel rendelkező dokkoló 249 dollárba, a billentyűzetet és 40 Wh akkumulátort tartalmazó eszköz 69 dollárba, illetve a HDMI, USB 2.0 és sztereo hang kimenettel rendelkező dokkoló 99 dollárba fog kerülni. A termék várhatóan a harmadik negyedévben jelenik majd meg, azaz karácsonyra a boltok polcaira kerülhet.

 



Akinek pedig a dokkolókra fáj a foga, annak rossz hírünk van, mivel a Razer képviselői a kérdésünkre elmondták, hogy azok csak az Edge fogadására lettek felkészítve, más 10,1 hüvelykes táblával nem használhatók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.