Hirdetés

Európába is jön a BenQ MID-ja



|

Az Aries 2 várhatóan még idén ősszel a boltokba kerül.

Hirdetés

 

A BenQ MID-ja (Mobile Internet Device) már hónapokkal ezelőtt bemutatkozott valós formájában is, azonban a tervezett megjelenésről egészen mostanáig nem lehetett hallani.

 

A  körülbelül egy éve bemutatott készülék időközben nevet is kapott: Aries 2-nek hívják a mobil, internetes eszközt. A BenQ készüléke a legfrissebb hírek szerint Európában még idén ősszel megjelenik. Azt, hogy mennyibe kerül majd, sajnos továbbra sem tudni. 

 

Szintén nincs információ az Aries 2 végleges specifikációiról, így feltehetően az eszköz továbbra is az Intel Atom processzorát használja, 512 MB RAM és egy 4 GB-os SSD-meghajtó társaságában. A HSDPA-támogatással rendelkező készülék Wi-Fi-és Bluetooth-képes, de a GPS-vevő és a G-Senser névre keresztelt speciális mozgásérzékelő is része az extráknak.

 

benq_mid_aries2.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.