Hirdetés

Európába is jön a HTC Evo 3D



|

A cég francia kirendeltsége a Twitteren osztatta meg a hírt.

Hirdetés

A tajvani gyártó a múlt héten mutatta be az Evo 3D névre hallgató androidos mobilját, amely az LG Optimus 3D-hez hasonlóan képes szemüveg nélkül megjeleníteni a sztereoszkopikus fotókat és videókat. Elsőként az Egyesült Államokban lesz kapható a Sprintnél valamikor nyár elejétől, ottani árakról még nem tudunk beszámolni.

 

HTC Evo 3D
HTC Evo 3D


Természetesen a készülék láttán sok európai vásárló is felhördült, azonban a HTC sajtósai sokáig tagadták a helyi GSM-hálózatokkal kompatibilis verzió jövetelét. Többen nem nyugodtak bele a PR osztály nemleges válaszába, és elkezdték nyaggatni a telefon miatt a cég lokális kirendeltségeit.

 


Kitartásukat váratlan siker koronázta, hiszen pár napja többek közt a HTC dán leányvállalata, majd tegnap a franciaországi kirendeltség is megerősítette a telefon érkezését. Sajnos dátumokról és árakról még korai beszélni, ám tegnap a MobileCityOnline nevű kereskedés weboldalán 700 dollárért rövid ideig előrendelhető volt a kártyafüggetlen, GSM-es változat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.