Hirdetés

Európába is jön a megújult Palm Pre és Pixi



|

Németországban még ebben a hónapban elérhetővé válik mindkét okostelefon.

Hirdetés

A pletykák szerint új tulajdonost kereső Palm még januárban jelentette be a WebOS-alapú Pre és Pixi új verzióit, amelyek elsőként a Verizon Wireless-nél váltak elérhetővé. Jó hír, hogy egyenesen John Rubinstein jelentette be az európai debütálásukat, amely április 28-án lesz esedékes az O2 és Vodafone német leányvállalatainál.

 

 

Az árazásukról egyelőre nincs információ, de a viszonylagos földrajzi közelség, és a technikailag azonos mobilhálózatok miatt a hazai beszerzéssel és használattal sem lesznek problémák. A Palm Pre Plus a beépített háttértár kapacitásában tér el elődjétől: összesen 16 GB áll rendelkezésre, amely az eredeti duplája.


A Pixi Plus már talán hasznosabb „újítást” kapott: a Wi-Fi-vezérlőnek hála már nem csak 3G/HSDPA-hálózaton lehet vele internetezni. Mindkét mobil érintőképernyős, és QWERTY-billentyűzettel is felszerelték őket: aki szeretné megismerni a pontos specifikációikat, annak előző hírünket ajánljuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.