Hirdetés

Európába is jön a Tegra 2-es ViewPad 7x



|

Android 3.2 operációs rendszer fut az eszközön.

Hirdetés

A ViewSonic még májusban jelentette be a ViewPad 7x névre hallgató táblagépét, az eszköz a gyártó csúcsmodellje. Ettől függetlenül érthetetlen módon rendkívül kevés hivatalos információt lehet találni róla, a cég különféle weboldalain listázva sincs a készülék.

 

ViewSonic ViewPad 7x
ViewSonic ViewPad 7x

 


Annyi viszont már biztos, hogy ViewPad 7x szeptember végén Európába is megérkezik majd, az ára 350 euró (95 ezer forint) körül lesz. A tabletbe 7 colos, 1024×600 pixel felbontású multitouch érintőkijelző került, elő- és hátlapi kamerákkal egyaránt rendelkezik, a lelkét pedig a kétmagos NVIDIA Tegra 2 SoC adja.

 

 


Eredetileg Google Android 3.0 operációs rendszerrel lett bejelentve a táblagép, ám az európai modell már a szoftver 3.2-es verziójával kerül a boltok polcaira. Megemlítendő, hogy a ViewSonic előtelepíti az eszközre a LogMeIn Ignition nevű alkalmazást is, amely segítségével a felhasználók távolról is elérhetik a számítógépeiket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.