Hirdetés

Európára és Japánra koncentrál a Sony



|

A Sony számára nem olyan fontos az amerikai okostelefon-piac.

Hirdetés

A Sony szebb napokat is megélt már a múltban attól, mint ahogyan az elmúlt években alakult a vállalat sorsa. Ahhoz, hogy újra egyenesbe jöjjenek, a nevük pedig olyan jól csengjen, mint az Apple-é, szükségük lesz olyan ágazatokra, amelyekben az élre tudnak kerülni. Természetesen nem tennének meg mindent, ha nem próbálkoznának az okostelefonok piacán is. 

Hirdetés

A Reuters beszámolója szerint a Sony ügyvezetője úgy döntött, hogy a gyártó erőforrásait az okostelefonok tekintetében teljes mértékben Európára és Japánra koncentrálják. Ez persze azt is jelenti, hogy az amerikai piacnak, sőt, még a kínainak sem szentelnek túl nagy figyelmet egyelőre. 

A Sony vezére csak fokozatosan akar előretörni a szektorban, de ez nem is meglepő. Míg Európában és Japánban már viszonylag jól ismerik a márkát a telefonok között is, addig Amerikában és Kínában kevésbé. Mégis azt remélik, hogy az erőfeszítéseknek hála újjáéleszthetik a Sonyt, amivel jelenleg nem számolnak komolyan a riválisai. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.