Hirdetés

Extra üzemidő bármely notesznek



|

Megtriplázhatja noteszgépe akku-üzemidejét az APC újdonságaival.

Hirdetés

Szerencsére — vagy éppen sajnos? — mindinkább megvan a lehetőségünk arra, hogy útközben dolgozzunk . A mai noteszgépekkel szemben egyre inkább elvárás a hosszú üzemidő, ezt azonban nem fokozhatjuk a végtelenségig és egy hosszú üzemidejű ultra hordozható laptop ára többszöröse lehet egy normál modellnek. Szerencsére vannak áthidaló megoldások.

 

Az APC új Universal Notebook Battery 50, 70 és 90 termékek lehetővé teszik, hogy a felhasználók utazás során - akár egy hosszabb repülőút alatt is folyamatosan - használhassák noteszgépüket és egyéb, USB kapun tölthető elektronikus eszközeiket, például mobiltelefont vagy iPod-ot.

 

A Universal Notebook Battery 50 további 4 óra működési időt biztosít a laptopoknak, modelltől és teljesítmény-beállításától függően. Súlya alig haladja meg a fél kilogrammot, így elfér egy laptoptáskában vagy a számítógép melletti szűk helyeken, például egy repülőgép lehajtható asztalán.

 


A Universal Notebook Battery 70 olyan, vékony külső akkumulátor, amelyet úgy alakítottak ki, hogy könnyen elférjen egy laptop alatt, és a laptop típusától és teljesítmény-beállításától függően további 6 óra működési időt biztosítson. Az integrált USB-port 5 V-os áramforrást biztosít az USB-kimenetű mobil eszközökhöz.

 

 

apcnotebook70.jpg

 

 

A Universal Notebook Battery 90 a laptop típusától és teljesítmény-beállításától függően további 8 óra működési időt biztosít, és viszonylag kis helyigényének köszönhetően a laptop alá helyezhető. Két USB-port 5 V-on keresztül biztosítja az áramellátást az USB-kimenetű mobil eszközökhöz, ami lehetővé teszi, hogy további fontos kiegészítőket, például egy Apple iPod és BlackBerry eszközt láthasson el árammal vagy tölthessen fel. Az Universal Notebook Battery 90 emellett egy LCD-kijelzőt is tartalmaz, amely segítségével figyelemmel követheti a felhasználó az akkumulátor kapacitását, az újratöltési időt és az akkumulátor terhelését, valamint a bemeneti és kimeneti feszültséget is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.