Hirdetés

Ez lehet az LG G5



|

Snapdragon 820-as processzor és 21 megapixeles kamera kerülhet bele.

Hirdetés

A csúcsmodellekről mindig jó előre elkezdenek záporozni a kiszivárgott információk és a pletykák. Így van ez az iPhone-ok, mostanában pedig a Samsung Galaxy S7 esetében is. Nem kivétel persze az LG sem. 

Hirdetés

Az LG jelenleg a G4-es és a V10-es modellel képviseli magát a mezőny tetején, de az igazi zászlóshajó szerepét még mindig az LG G4 tölti be. 

Amennyiben igazak a legújabb pletykák, akkor egyre közeledik az LG G5 is. 

A következő csúcsmodell várhatóan 5,6 hüvelykes kijelzőt kap, 1440 x 2560-as felbontással. Ez alá egy Snapdragon 820-as processzor kerül majd, Adreno 530-as GPU-val. 

A kamera állítólag hátul 21 megapixeles lesz, míg előre egy 8 megapixeles jut. 

Emellett íriszszkenner lehet még az okostelefonban - ezt már többször pletykálták a következő LG zászlóshajóról. 

Ha minden jól megy, akkor az LG G5 már februárban bemutatkozik. Pontosan abban a hónapban, amelyikben a Samsung Galaxy S7 is. Aki nem emlékezne: az LG G4-ről idén április 28-án rántották le a leplet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.