Hirdetés

Ez lenne a Nokia D1C?



|

A renderelt képanyag mellett specifikációk is előkerültek az androidos okostelefonról.

Hirdetés

A Nokia várhatóan 2017-ben tér vissza az okostelefonok piacára, miután a Microsoft egykori felvásárlása egyben megtiltotta a finnek számára, hogy a jelenlegi negyedévig új okostelefonnal álljanak elő. 

Hirdetés

Az egyik első fecske most a Nokia D1C lehet, amelynek a neve már többször felbukkant, és ami azt illeti, az AnTuTu és a Geekbench adatbázisában is feltűnt már. 

A Weibón ezúttal renderelt képanyag is előkerült róla, fekete, fehér és arany színekben. Az utolsón ujjlenyomat-olvasó is van, persze egyelőre nem árt komoly fenntartásokkal kezelni az effajta szivárgásokat. 

Ha minden igaz, akkor a Nokia D1C egy 1080 x 1920-as kijelzőt kap, ami alá a nyolcmagos Snapdragon 430-as processzor kerül, Adreno 505 GPU-val, 3 GB RAM-mal és 32 GB tárhellyel. A kamerák 13 és 8 megapixelesek. 

Mindebből jól látszik, hogy ez biztosan nem az a zászlóshajó lesz, amivel a Nokia igazán emlékezetesen térne vissza. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.