Hirdetés

Ezen a napon mutatkozhat be hivatalosan a Honor 60 széria



|

Elvileg az év utolsó hónapjában ismerhetjük meg az új készülékeket.

Hirdetés

Sok friss termékbemutatót láthattunk idén, és ugyan az év végéhez közeledve valószínűleg kicsi az esélye annak, hogy újdonságokkal szórnak meg minket a gyártók, azért még bőven van idő egy-egy bejelentésre.

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a kínai Honor is decemberben tervezi piacra dobni vadonatúj okostelefonjait.

Hirdetés

A cég a Weibo-oldalán jelentette be, hogy helyi idő szerint december 1-jén, 19:30-kor tartani fog egy eseményt, amelyen nagy valószínűséggel bemutatja a nagyérdeműnek a Honor 60 szériát. Várhatóan három okostelefon tartozik ehhez a sorozathoz, a sima Honor 60, a Honor 60 Pro, valamint az SE modell.

Nem valószínű, hogy eget rengető újításokkal érkeznek a gyártó új készülékei, de érdemes lehet figyelemmel követni majd a bulit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.