Hirdetés

Ezért jobb, ha nem ejted el a Galaxy S7 edge készülékedet



|

Az iFixit szerint jobb ötlet nagyon vigyázni az eszközre.

Hirdetés

Az iFixit már korábban darabokra szedte a Samsung Galaxy S7-et, és arra jutott, hogy nagyon nehéz javítani a vízálló, fém és üveg házas okostelefont. 

Hirdetés

Most a Galaxy S7 edge volt soron, amely az eddigi visszajelzések szerint nem csak érdekesebb, de népszerűbb is a vásárlók körében. 

Sajnos a mostani boncolás sem hozott megnyugtató eredményeket. A vízállósághoz használt vízálló ragasztószalag és a hatalmas mennyiségű ragasztó már a hátlap óvatos levétele után sok kellemetlen meglepetést okoz. 

Úgy néz ki, hogy az ismételt összerakás már eleve bonyolult feladat, az pedig, hogy vízálló is maradjon a készülék, még nehezebb. A helyi és kisebb, javításra szakosodott üzleteknek meggyűlhet a baja a szervizeléssel. 

A jó hír az, hogy az akkumulátort ezúttal nem az alaplap alá rejtették, így azt kicserélni egész "könnyű", persze csak egy képzett szakembernek. Az iFixit 10-ből 3 pontot adott az eszköznek a javíthatósági skálán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.