Hirdetés

Ezért lesz drágább az LG G6



|

50 dollárral kerül majd többe az LG G6 a tavalyi zászlóshajónál, de az Apple és a Samsung szintén árat emelnek.

Hirdetés

A dél-koreai média tele van LG G6-os pletykákkal és szivárgásokkal, lassan minden kiderül a belsősöknek hála a közelgő zászlóshajóról. 

Hirdetés

Az LG újdonsága állítólag üvegházat kap, ugyanis az akku nem lesz cserélhető. Erre a változtatásra azért van szükség, mert ez lesz az első LG csúcskészülék, amely vízálló, IP68-as minősítéssel. 

Az 5,7 hüvelykes kijelző 1440 x 2880-as LCD panel lesz, ezt maga az LG árulta el. A szokatlan, 2:1-es arány adja majd a G6 egyik vonzerejét, keskeny kerettel - az előlap szinte csak kijelzőből áll. 

Adott a dupla hátlapi kamera és a hátlapi ujjlenyomat-olvasó, megmarad a V20-ból a 32-bites DAC. 

A vezeték nélküli töltéshez szükséges alkatrészeket is beépítik a legtöbb piacon a készülékbe, azonban az MST chipet nem. Ez főként Dél-Koreában használatos, így ez a lapka egyedül a hazai piacra szánt modellekben lesz benne - ott viszont nem jár a vezeték nélküli töltési opció. 

Az LG ezekkel a döntésekkel az árakat szeretné lenyomni, ugyanis a G6 várhatóan 770 dolláros áron jelenik meg. Vagyis 50 dollárral lesz drágább a tavalyi zászlóshajónál. 

Egy LG-s elemző szerint a felár nem jelent majd problémát, ugyanis a G6 már önmagában is elég meggyőző. Ráadásul a Samsung és az Apple egyaránt árat emelnek majd a Galaxy S8-cal és az iPhone 8-cal. A leghamarabb - február 26-án - az LG G6-ot látjuk meg a három újdonságból. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.