Hirdetés

Ezért nem lesz normális ujjlenyomat-olvasó a Galaxy S8-ban



|

A Synaptics kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasója még mindig nem áll készen az éles bevetésre.

Hirdetés

Sokan nem értik, hogy a Samsung miért rakta ennyire furcsa helyre - a kamera mellé - az ujjlenyomat-olvasót a Galaxy S8-on. Egy dél-koreai jelentés azonban végre magyarázattal szolgált

Hirdetés

A hírek szerint a Samsung egyszerűen kifutott az időből, a Synaptics kijelzőbe ágyazott technológiája ugyanis még mindig nem áll készen a debütálásra. 

A Galaxy S8 ráadásul egyedülálló, hajlított és szokatlan képarányú képernyővel jön, tehát még különlegesebb lesz, mint az LG G6. Minden bizonnyal ez prioritást jelentett a Samsung számára. 

Egy belsős forrás szerint a Samsung komoly erőforrásokat fektetett a Synapticsba, azonban az eredmények dühítőek voltak. Mivel a gyártást már nem lehetett tovább halogatni, ezért a Samsung az utolsó pillanatban volt kénytelen a hátlapra helyezni az ujjlenyomat-olvasót. 

Bár elég régóta hallunk a kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasókról, a Synaptics késlekedése miatt lehet, hogy mégsem ez lesz a 2017-es év trendje. Sőt, ha hinni lehet egyes szó-beszédeknek, akkor az arcfelismerés szép lassan le is váltja az ujjlenyomat-olvasást. 

Az Apple iPhone 8 minden bizonnyal sok kérdésre választ ad. Ha például beépíti a kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasót, azzal borsot tör a Samsung orra alá. Az viszont eleve nem jellemző az Apple-re, hogy nem kipróbált technológiát épít az eszközeibe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.