Hirdetés

Ezért zabálja a Facebook az iPhone-od akkuját



|

Az iOS 9.0.2 egyik hibája lehet a dolgok hátterében.

Hirdetés

A jelek szerint a Facebook iPhone-ra írt appja folyamatosan eszi az akkut az Apple okostelefonjaiban. 

Hirdetés

Miközben mindenki a Facebooktól várja a javítást, addig az Apple-nek olyan kérdéseket szegeztek, hogy miért történhetett meg az iOS szigorúan szabályozott környezetében, hogy egy rosszul programozott app egyáltalán jelen van a kínálatban. 

A gond az, hogy amikor az iOS-es Facebook app a háttérbe kerül, és az iPhone ki van kapcsolva, akkor a készüléknek aludnia kellene. Ehelyett az app folyamatosan csökkenti az üzemidőt, és egyes beszámolók szerint ez heti 15 százalékot is jelenthet. 

Miután a média megszellőztette a problémát, egyre többen jöttek rá, hogy ettől a kellemetlenségtől szenvednek. A merülés akkor is jelen van, ha az app háttérben futása le van tiltva. 

A Facebook vizsgálja a helyzetet, és lehetőség szerint rövid időn belüli javítást ígért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.