Hirdetés

Ezt mondja el ma az Apple - infók a jövőből



|

Ha igazak a pletykák, akkor már minden újdonságot ismerünk.

Hirdetés

Ma este minden kiderül az iPhone 6S-ről, az iPad Pro és iPad mini táblagépekről, az Apple Watch frissítéseiről és az Apple TV-ről. Természetesen az utolsó órákban is ömlenek a pletykák, és ha ezek igazak, akkor már nem sok meglepetésben lesz részünk este. 

Hirdetés

Az iPad Pro táblagépből a legújabb hírek szerint 32 GB-os lesz az alapmodell, 799 dollárért. A 64 és a 128 GB-os kiadások 899 és 999 dollárba kerülnek majd, az LTE-képesek pedig további 130-cal többe. 

Az iPhone 6S újdonsága a rozé arany szín, a 4K-s videorögzítés, a 12 megapixeles kamera, a 3D Touch kijelző (Force Touch), az A9-es processzor és a hatékonyabb vezeték nélküli chip lesz. Továbbá a mindig aktív Hey Siri funkció. 

Az új Apple TV egy iOS 9-alapú, de teljesen új operációs rendszert kap, a tvOS-t. Bár a jelenlegi Apple TV OS-re épül, sok elemet vesz át az iOS 9-ből és az OS X El Capitanból. Lesz Periscope és Airbnb app is rá. 

Az Apple Watch mindeközben új szíjakat és funkciókat kap. 

Vannak projektek, amelyek még csak korai fázisban vannak, így előfordulhat, hogy nem mindent árul el ma az Apple. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.