Hirdetés

Ezt tudja az HTC idei One M10-es csúcstelefonja



|

Az 5,1 hüvelykes, QHD-s készülék 12 megapixeles Ultrapixel kamerát kaphat.

Hirdetés

Nagy meglepetésre az HTC One M10-es készüléke eddig titokban maradt, így miközben az Apple, a Samsung és az LG oldaláról állandóak a szivárgások, addig az HTC új zászlóshajójáról csak most futottak be olyan infók, amelyeknek talán hinni lehet. 

Hirdetés

Az Evan Blasstól származó értesülések alapján a One M10 végre szakít az 1080p-s felbontással, és már 1440 x 2560-as kijelzőt kap. Ez ugyan marad 5,1 hüvelykes, de legalább nem SuperLCD, hanem AMOLED lesz. 

A forrás szerint Snapdragon 820-as processzor lesz a motorháztető alatt, 4 GB RAM-mal és microSD-bővítőhellyel. 

A kamera 12 megapixeles Ultrapixel lesz, ezúttal villámgyors, lézeres autofókusszal és optikai képstabilizálással. 

Állítólag a One M10 szakít a sztereó előlapi hangszórókkal, annak érdekében, hogy kisebb legyen a kijelző kerete. Ez részben rossz hír, elvégre ez nagy erőssége volt a szériának. Kárpótlásul lesz fizikai Home gomb, ujjlenyomat-olvasóval. 

A dizájn úgy tudni, hogy még nem végleges, illetve a 2016-os MWC-n sem mutatkozik be a csúcskészülék. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.