Hirdetés

Facebook Messenger már Windows Phone-ra is



|

Valószínűleg a rendszerből hamarosan kikerülő chatfunkció miatt jött az alkalmazás.

Hirdetés

A múlt hét második felében sokak kellemetlen meglepetésére a Facebook bejelentette, hogy most hétfőtől kezdődően nem lesz többé működőképes a Windowson futó Messenger csevegőalkalmazása. Ezért cserébe a szoftver ma elérhetővé vált Windows Phone operációs rendszerre, bár az említett szoftvert hiányolókat ez feltehetően nem vigasztalja.

Hirdetés

Az ingyenes alkalmazás az elvárható funkcionalitást nyújtja: a Facebook Chat felhasználói privát és csoportos csevegést folytathatnak, lehetőség van képek megosztására, megkülönböztető jelzéssel megállapítható az ismerősök kapcsolati állapota (be vannak-e jelentkezve), értesítés érkezik az üzenetek olvasásáról, megtekinthetőek a korábbi beszélgetések naplói.

A pletykák szerint éppen egy dróngyártó felvásárlásán munkálkodó Facebook feltehetően azért kényszerült az alkalmazás kiadására, mert az április eleje környékén elkészülő Windows Phone 8.1 rendszerből elméletileg kikerült az eddigi facebookos integráció.

(Forrás: The Verge, Microsoft, Windows Phone Store)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.