Hirdetés

Fantasztikus okosóra magyar dizájnertől



|

Balogh Gábor szerint nem muszáj az efféle kütyüknek geek játékszereknek tűnniük.

Hirdetés

Mindig örömmel számolunk be hazánk érdekes ötletekkel vagy termékekkel előálló alkotóiról, a dizájnerként dolgozó Balogh Gábor pedig a napokban egy nemzetközi elismerést kivívott okosóra-koncepcióval hívta fel magára a figyelmet. Az elképzelése rendkívül egyszerű: ne piszkáljuk a hagyományos órák megszokott megjelenését, csak egészítsük ki néhány telefon hozzápárosítása után használható lehetőséggel.

Hirdetés

A remek ízléssel elkészített koncepció tiszteletben tartja a hagyományokat, és pontosan ez adja a különlegességét: ilyen formában az eddig látott modellektől eltérően az okosóra nem valamiféle hivalkodó geek játékszernek tűnik, hanem eleganciája és szerénysége ellenére rendkívül hasznos hétköznapi kiegészítőnek.
 


(Forrás: 9to5Mac, Béhance)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.