Hirdetés

Február elején jöhet az iPad 2



|

Az Apple állítólag néhány héten belül bemutatja a táblagépének második verzióját.

Hirdetés

Kevin Rose, a Digg alapítója személyes blogjában érdekes pletykát hozott nyilvánosságra: értesülései szerint 3-4 héten belül bemutatkozhat az új iPad táblagép, ráadásul az egyik forrása konkrétan a február elsejei dátumot is megemlítette a debütálás egyik valószínű napjaként.

 

Apple iPad
Apple iPad

 


Sajnos nem sok konkrétumot tudtunk meg az eszköz újdonságairól: elvileg két kamera került a második generációs iPadbe, ráadásul a kijelzőjének képpontsűrűsége is megnőtt, ám a panel technikailag nem tekinthető Retina Display-nek.


Kapcsolódó hír, hogy egyre több egymástól független forrás szerint az egyesült államokbeli Verizon Wireless a napokban fogja bemutatni az iPhone 4 régóta várt, CDMA-hálózaton működő verzióját. Az USA egyik nagy hátránya, hogy a szolgáltatók technikailag különböző hálózatokat üzemeltetnek, így az eddig csak GSM-es verzióban létező almás mobilokat nem tudták használni a Verizon ügyfelei - és persze a szolgáltató sem tudta árulni a készülékeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.