Hirdetés

Fejek hullottak az LG mobilos divíziójánál



|

A rosszul teljesítő G5 volt az utolsó csepp a pohárban.

Hirdetés

Az LG mobilos divíziója pénteken bejelentette, hogy jelentős változások álltak be a leánycég vezetésében, a legtöbb kulcsfontosságú vezetőnek távoznia kellett a posztjáról. Elméletileg nem klasszikus újrastrukturálásról van szó, azaz nem biztos, hogy tömeges elbocsájtásokat hoz majd az átszervezés.


Hirdetés


A felrázás okát természetesen a divízió rossz teljesítménye jelentette: ugyan a vállalatnak jó ideje nem sikerült megfelelően kompetitív okostelefonokkal előállnia, ám a vezetőség vesztét konkrétan a G5 csúcsmobil sikertelensége okozta. "A pénteki bejelentés oka, hogy az LG Electronics legújabb G5 csúcsmobilja nem generált eladásokat" - nyilatkozta meglepő őszinteséggel a KoreaTimes megkeresésére a vállalat sajtóosztálya.



Az LG G5 sikertelensége sajnálatos, hiszen a telefon könnyen cserélhető modulokkal való bővíthetősége igazán jó ötlet, praktikus potenciál van az elképzelésben. A Strategy Analytics szerint az idei első negyedévben eladott okostelefonok kevesebb, mint 4 százaléka volt LG.


(Forrás: 9to5Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.