Hirdetés

Fejlettebb zsanérokkal érkezhet a Huawei új hajtogatós telefonja



|

A Samsunghoz hasonlóan a kínai gyártó sem adta fel a koncepciót, s most állítólag valami nagy dobással készül.

Hirdetés

Habár a Counterpoint Research elemzőcég legfrissebb adatai szerint a Huawei már Kínában sem túl erős, az amerikai szankciókkal sújtott gyártó még nem adta fel a harcot, és további újdonságokkal készül a jövőre.

Az egyik ilyen egy egyelőre név nélküli összehajthatós telefon lehet, ami a Samsung Z Flip3 mintájára a "clamshell", azaz a kagylóhéj dizájn jegyében ölthet formát.

Hirdetés

Valószínűleg ennek kapcsán állítja most egy névtelen forrás az okostelefonos hardvereket gyártó Zhaoli Technologynél, hogy a Huawei itt már egy "új generációs" zsanért fog alkalmazni. A forrás ugyan nem nevezte meg a gyártót, de az elemzések biztosra veszik, hogy a Huawei újdonságáról szól az értesülés. A "csodazsanér" állítólag kevesebb alkarészből áll, így nem csak a gyártása olcsóbb, de a megbízhatósága is javul a hajtogatós Mate X-széria korábbi képviselőinek megoldásához képest.

A pletykáról beszámoló Weibo poszthoz tartozik néhány render is, ám nem tudni, hogy ezek tényleg egy létező modellt ábrázolnak-e. Ha így van, a Huawei előbb-utóbb úgyis előrukkol vele, természetesen már az új, Android-alapú HarmonyOS-szel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.