Hirdetés

Felrobbant egy iPhone 7 Plus



|

Valaki elejtett Kínában egy iPhone 7 Plust, ami ennek hatására csúfos véget ért.

Hirdetés

A Galaxy Note 7 botránya elcsendesedett, a figyelem a Galaxy S8-ra irányul. Voltak ugyan elszórt jelentések felrobbanó okostelefonokról, de az utóbbi időben semmi komoly nem történt.

Hirdetés

Amikor már azt hittük, nem kell felrobbanó okostelefonoktól tartani, egy iPhone 7 Plus csúfos véget ért Kínában

A tulajdonosa véletlenül leejtette a földre az Apple aktuális csúcskészülékét, amely a becsapódás hatására lángra kapott. A készülék állítólag füstölt és rázkódott is, a kijelzője pedig kifordult a készülékházból. 

Ez a negyedik olyan eset, hogy egy iPhone 7 kigyullad vagy felrobban. Az első szállítás közben sérült meg, a második videózás közben adta meg magát, a harmadik egy autóban égett le.

Mindezek alapján nem valószínű, hogy az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus hajlamos lenne a leégésekre vagy, hogy alapvetően hibás lenne, ugyanakkor az Apple-nek muszáj lesz a lehető legkomolyabban vennie az ügyet; a felhasználók számára ugyanis már nem olyan megnyugtatóak a gyártók akkumulátoros és gyorstöltési törekvései, mint korábban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.