Hirdetés

Feltöltős mobilnettel újít a TV2



|

Havidíj és hűségszerződés nélkül használható a szolgáltatás.

Hirdetés

Hazánkban a mobilinternet robbanásszerűen növekvő népszerűsége remek üzleti lehetőségeket tartogat a különféle médiacégek számára, most épp a TV2 döntött úgy, hogy megveti a lábát a piacon. A tv2.mobilnet névre hallgató új szolgáltatásuk érdekessége, hogy a vezeték nélküli 3G-s internetet csak ritkán igénylők számára jelent kötetlen megoldást.

 

tv2.mobilnet
tv2.mobilnet

 


Természetesen a használatához elsőként szükség lesz egy alapcsomagra, amely tartalmazza a SIM-kártyát, a modemet, továbbá 500 forint kezdőegyenleget. A Tesco áruházakban 4990, vagy Vodafone webshopban akciósan 3990 forintért megvásárolható csomag tartalmának beüzemelése után lehetőség nyílik egy órán keresztül, vagy 500 MB adatforgalom eléréséig netezni.

 

tv2.mobilnet jegyek
tv2.mobilnet jegyek

 


Az egyenleg feltöltése több módon történhet: a legegyszerűbb bankkártyával fizetni a tv2mobilnet.hu weboldalon, de bankautomaták, és feltöltőterminálok is használhatóak erre a célra. Megfelelő egyenleg esetén a modem csatlakoztatásakor megjelenő kezdőlapon lehet azt a fentebb látható táblázatban szereplő valamely internetjegyre beváltani - egyébiránt ezen portál lenullázott egyenleg esetén is megjelenik, csak nem lehet elnavigálni róla. Fontos, hogy az időtartamok mindig a jegy vásárlásától kezdve érvényesek, nem pedig az interneten valóban eltöltött idő jelentik.

 

tv2.mobilnet feltöltési értékek
tv2.mobilnet feltöltési értékek

 


Mint a Vodafone nevének korábbi említéséből már sejthető, technikailag a tv2.mobilnet ezen szolgáltató hálózatán működik, így vásárlás előtt érdemes megtekinteni a lefedettségi térképüket a kellemetlen meglepetések elkerülése végett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.