Hirdetés

Fémbe zárul a Samsung Galaxy Note 4



|

Állítólag a Galaxy Alpha fémes kialakítását követi majd az új phablet.

Hirdetés

A meglehetősen sűrű szeptember egyik nagy eseménye a szeptemberi 3-i Unpacked lesz, amit a Samsung az IFA kiállítás előtt egyszerre három városban tart majd meg. Az esemény sztárja kétségtelen, hogy a Galaxy Note 4 phablet lesz, amely hardveresen elképzelhető, hogy mindent felülmúl a piacon. 

Hirdetés

Korábbi szivárgások szerint az 5,7 hüvelykes kijelző Quad HD-s felbontást és 4 GB RAM-ot kap majd, többek között. Miközben az kétségtelen, hogy belül a valaha volt egyik, ha nem a legerősebb phablet és okostelefon lesz a Galaxy Note 4, addig nagy kérdés, hogy milyen lesz a külseje. 

A Sina úgy tudja, hogy a Galaxy Note 4 lesz a dél-koreai gyártó következő fém házba zárt készüléke, amely a Galaxy Alpha dizájnvonalát követi. Ez egyébként elég valószínűnek tűnik, hiszen az első fém telefon minden bizonnyal nem csak eltévedt fecske, hanem etalon a Samsung felsőkategóriás jövőjét nézve. A pletykákban azóta a fém Galaxy S6 is felbukkant - ez persze még messze van, de a Galaxy Note 4-ig már nem kell olyan sokat aludni. 

 

Fotó: gottabemobile.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.