Fémből lesz a Samsung Galaxy S5



|

A Samsung végre elfelejti a műanyag burkolatot a zászlóshajójánál.

Úgy tűnik, a Samsung végre hallgat a felhasználóira és kritikusaira, és fém házba öltözteti a következő Galaxy S osztályba tartozó okostelefonját. Mivel a Galaxy Note 3 már a következő heti IFA kiállításon bemutatkozik, ezért mostanra ez lett az első számú pletyka a Samsunggal kapcsolatban. 

Hirdetés

Az ET News jelentése szerint a dél-koreaiak egy alumínium vagy más fém ötvözetet használnak majd az ötödik generációs csúcskészülékükhöz. Ez már csak azért is időszerű lenne, mert a Galaxy S4 legfőbb gyengeségei között a műanyag házat szokták megemlíteni, ami messze alulmarad számos rivális megoldásával szemben. 

A Samsung Galaxy S5 biztos, hogy nem a következő hetekben érkezik, a körülbelül 9 hónapos várakozás ellenére már most megindultak a híresztelések az új zászlóshajóról. A fém ház mellett egyes jól értesült források már azt is tudni vélik, hogy 16 megapixeles kamera kerül az S5-be, optikai képstabilizáló funkcióval. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.