Hirdetés

Fontos változást hozhat az átlátszó Nothing Phone 1 utóda



|

Nem fog évente egy seregnyi újfajta Nothing Phone megjelenni, de ha minden igaz, akkor megéri majd várni a következő készülékre.

Hirdetés

Nothing Phone (1) mögött álló Nothing társalapítója, Carl Pei korábban azt mondta, hiába lett nagyon sikeres az egyébként középkategóriás készüléknek mondható átlátszó mobil, nem fognak ráállni a nagy gyártó ritmusára, azaz nem érkezik majd minden évben egy halom újfajta modell. Várni kell tehát a következő készülékre, most viszont arról lehetett hallani, hogy a Nothing Phone (2) még 2023-ban megjelenhet az Egyesült Államokban.

Az második Nothing Phone ráadásul egy hatalmas ugrás lesz előre, ha minden igaz.

Hirdetés

Bármennyire is különleges telefont volt ugyanis a Nothing Phone (1), semmiképp sem lehetett a csúcskategóriás készülékek között emlegetni. 

Pei egyelőre nem árulta el a Nothing Phone (2) pontos specifikációt, azt viszont igen, hogy komoly előrelépés jön hadveres téren, ami több mint valószínű, hogy markánsabb árazással is jár majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.