Hirdetés

Fotókon a symbianos Nokia N5



|

Alapos csiszoláson esett át az operációs rendszer felülete.

Hirdetés

Az Excellularnak köszönhetően kaptunk körülbelül másfél tucat fotót a finn gyártó N5 névre hallgató, még bejelentetlen okostelefonjáról. Sajnos a középkategóriás készülék specifikációi még nem ismertek, a kijelzője szemmértékre olyan 3+ colosnak tűnik, a hátlapi 5 megapixeles kamerája mellé pedig villanó is került.

 

 


A portál információi szerint a készüléken biztosan Symbian Anna operációs rendszer fut, amely első pillantásra nem egyértelmű, hiszen rengeteg MeeGóból ismert grafikus elem köszön vissza a fotókon. Egyelőre nem tudni, hogy az N5 mikor válhat hivatalossá, ráadásul további pletykák szerint ezzel akár egyidőben az N6/N7 duó is bemutatkozhat, ezen eszközökről jelen pillanatban még semmit sem tudunk.

 

 


A közelgő symbianos roham nem meglepő, hiszen Stephen Elop szerint a Nokia még tíz darab a régi operációs rendszerrel szerelt okostelefont fog piacra dobni az elkövetkező egy évben, míg a vállalat teljesen át nem áll a Windows Phone 7-re.

 

Frissítés: a legújabb információk szerint a telefonon Symbian Belle operációs rendszer fut, amely az Anna utódja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.