Hirdetés

Fotón a HTC egyik mangós mobilja



|

Szeptember elején mutatkozhat be az Omega.

Hirdetés

Régóta nem titok, hogy többek közt a HTC is komolyabb sajtótájékoztatót fog tartani szeptember elsején, ahol a cég képviselői számos fontos terméket kívánnak bejelenteni. Most már szinte biztos, hogy az egyik készülék a képen látható Omega lesz, hiszen nemrég a PocketNow konkrétan kiszivárgott sajtófotót hozott le róla.

 

HTC Omega
HTC Omega

 


A mobil érdekessége, hogy a hírek szerint ez lesz a HTC egyik első Windows Phone 7.1 (Mango) operációs rendszerrel szerelt eszköze, állítólag 3,8 colos Super LCD panel került bele, a hátlapi kamerája 8 megapixeles, továbbá videocsevegésre kitalált előlapi kamerával is felszerelték a tajvani mérnökök.


Az 1,5 gigahertzes Snapdragon processzora nagy valószínűséggel egymagos, a pletykák szerint az egység mellé 512 MB RAM került. Nem meglepő módon az Omega csak a készülék kódneve, egyesek szerint a bejelentésekor Radar néven fognak hivatkozni rá, plusz vele egy időben az Eternity-ről is lehull majd a lepel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.