Hirdetés

Fotón a kétmagos XPERIA duo



|

Ősszel mutatkozhat be a bivalyerős okostelefon.

Hirdetés

A legfrissebb hírek szerint hamarosan a Sony Ericsson is beáll a kétmagos processzorral szerelt okostelefont piacra dobók sorába, a képen látható XPERIA duo egy igazi felsőkategóriás csúcskészüléknek ígérkezik.

 

Sony Ericsson XPERIA duo
Sony Ericsson XPERIA duo

 


Sajnos túlságosan sok specifikációt nem kaptunk a mobilról, ráadásul a meglévő pletykákat is érdemes fenntartásokkal kezelni, bár semmi elképzelhetetlennel sem állt elő eddig a forrás. Amennyiben az értesülések helytállóak, akkor a telefonba 4,5 col átlójú kapacitív érintőkijelző kerülhet, a méretes panel 960×540 képpont felbontású lehet. A hátlapi kamera elvileg egy második generációs Exmor CMOS szenzort használ a legfeljebb 12 megapixeles képek rögzítéséhez, videókat vélhetően 1080p-s felbontásban lehet majd készíteni az eszközzel.


Egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen processzor kerülhet az XPERIA duóba, a pletykák szerint a Qualcomm, vagy az ST-Ericsson valamelyik 1,4 GHz-en ketyegő lapkája végzi majd a számítási feladatokat, méghozzá 1,5 GB RAM hathatós támogatásával. Az egyesek szerint szeptemberben hivatalossá váló Android 2.3-as készülékbe 2500 milliamperes akku kerülhet, amelyre ilyen hardverek mellett szükség is lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.