Hirdetés

Fotón a Nokia Lumia 900?



|

Januárban mutatkozhat be a finnek következő csúcsmobilja.

Hirdetés

Pár napja már beszámoltunk a Nokia következő Windows Phone operációs rendszert futtató telefonjáról, a készülék tulajdonképpen egy 4,3 colos érintőkijelzővel szerelt Lumia 800-nak ígérkezik. A WMPoweruser portál egyik szerzője most nyilvánosságra hozta az alábbi képet, amelyen elvileg a januárban bemutatkozó eszköz látható.

 

 


A régebben leközölt információk szerint a Lumia 900 az első Windows Phone 7 Tango operációs rendszert futtató mobil lehet a piacon, ám a mostani fotóval együtt érkező pletykák szerint az okostelefon 2012 első negyedévében az AT&T szolgáltatónál is kapható lesz - a korai debütálása miatt elképzelhető, hogy Mangóval fog piacra kerülni.

 

Nokia Lumia 900 pletykált specifikációk:

- Érintőkijelző: 4,3 col, 800×480 pixel, ClearBlack
- Előlapi kamera
- Hátlapi kamera: 8 megapixel, videó: 720p
- HSPA: 14,4 Mbps
- 1,4 GHz-es Qualcomm SoC, 1 GB RAM
- 16/32 GB háttértár
- Windows Phone 7 Tango OS
- Akku: 1800 mAh

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.