Hirdetés

Frissülő kamerákkal újít a TomTom for iPhone



|

Az AppStore-ból már elérhető a szoftver 1.7-es verziója.

Hirdetés

Tegnap a TomTom hivatalosan is elérhetővé tette az Apple iPhone-on futó navigációs szoftverének legújabb változatát, amely a szokásos hibajavításokon, és frissített térképeken felül egy rendkívül hasznos funkcióval is bővült.

 

TomTom for iPhone 1.7
TomTom for iPhone 1.7

 


A beszédes nevű „Sebességmérő kamerák" szolgáltatás egy már jó ideje jelen lévő adalék volt eddig is a szoftverben, azonban a megbízhatóságával akadtak gondok, hiszen a rendőség sok helyen folyamatosan változtatja a traffipaxok helyzetét. A kamerák pozíciója az 1.7-es változattól kezdve folyamatosan frissíthető a térképektől függetlenül, így mindig naprakész információval láthatja el a gyorshajtó bicikliseket.


Sajnos az extra szolgáltatásnak havi 5, vagy évi 30 eurós ára van, azonban még az utóbbi is jóval kevesebb egy kiadós bírságnál - ez persze nem jelenti azt, hogy a kamerák visszatartó erejétől megszabadulva bárki szabadon veszélybe sodorhatja az embertársainak életét az utakon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.