Hirdetés

Frissült a Motorola strapabíró droidja



|

Elsőként Németországban válik elérhetővé a Defy+.

Hirdetés

Sűrű napja volt hétfőn a Motorola mobilos üzletágának, hiszen elsőként hivatalos lett, hogy felvásárolja őket a Google, majd később lerántották a leplet a Defy+ névre hallgató okostelefonjukról is. A készülék a múlt szeptemberben bejelentett Defy ráncfelvarráson átesett változata: a cég szakemberei az előd 800 megahertzes processzorát 1 gigahertzesre cserélték, 1540 helyett 1700 milliamperes akku került bele, továbbá Froyo helyett Gingerbread operációs rendszert futtat.

 

Motorola Defy+
Motorola Defy+

 


A Defy+ egyik legnagyobb érdekessége az IP67 tanúsítványa, a telefon részben csepp-, por-, karc- és ütésálló. A strapabíró droid szeptember folyamán elsőként Németországban kerül majd a boltok polcaira, az ajánlott végfelhasználói ára 269 euró, avagy ~72 ezer forint.

 

Motorola Defy+
Motorola Defy+

 

 

Motorola Defy+ specifikációk:

- GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 MHz)
- HSDPA: 7,2 Mbps, HSUPA: 2 Mbps
- Bluetooth 2.1, Wi-Fi 802.11n
- Digitális iránytű, A-GPS
- Gyorsulásmérő, távolságérzékelő
- Érintőkijelző: 3,7 col, 854×480 pixel, kapacitív és multitouch, Gorilla Glass
- Kamera: 5 megapixel, autofókusz, LED-es vaku
- FM rádió, szabványos hangkimenet
- 1 GHz-es Texas Instruments SoC, 512 MB RAM
- 2 GB háttértár, microSD-foglalat
- Google Android 2.3 + MOTOBLUR UI
- Akku: 1700 mAh
- Tömeg: 118 gramm
- Méret: 107 x 59 x 13,4 mm

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.