Hirdetés

Frissült a OnePlus 3



|

Bár mindenki türelmetlenül várja az Android 7.0-t, egyelőre csak az OxygenOS 3.2.8 érkezett.

Hirdetés

A OnePlus 3 készülékek tulajdonosai egyre türelmetlenebbül várják az Android 7.0 első bétáját, illetve a végleges kiadást, ami a gyártó ígérete szerint még idén elérhető lesz. 

Hirdetés

Az első béta megérkezéséig azonban érkeznek a kisebb javítások, továbbá az új funkciók. Épp ezeket tartalmazza a legújabb frissítés is. 

A legfontosabb része talán az a csomagnak, hogy 1080p-ben már 60 fps mellett is lehet rögzíteni a videókat. Ez eddig hiányzott a szoftverből. Az indiaiak számára újdonság a vészhívás mód, amihez háromszor kell megnyomni a bekapcsológombot. 

A OnePlus szerint a frissítésnek optimalizálnia kell a Snapchat működését, javítania a videohívásokat és a görgetési akadozásokat. A stabilitás növelése mellett általános hibajavításokat is végeztek. 

Az OTA frissítés hullámokban válik elérhetővé, vagyis napokba telik, mire mindenkihez eljut. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.