Hirdetés

Galaxy Note 7: így bírja a betont, a vizet, a kést és a kalapácsot



|

Alapos stresszteszteknek vetették alá a Samsung Gorilla Glass 5 borítással gyártott készülékét.

Hirdetés

Ha megsérül a Galaxy S7 edge kijelzője, akkor nagyon drága mulatság kicserélni - így minden bizonnyal jobb, ha a Galaxy Note 7 5,7 hüvelykes, lekerekített Super AMOLED paneljéhez sem kell soha hozzányúlni. 

Hirdetés

Miközben jobb vigyázni az üveggel borított eszközre, addig hozzá kell tenni, hogy ezt már a Gorilla Glass 5 védi. A Galaxy Note 7-en debütált borítás vállmagasságból történő zuhanások esetében 80 százalékban garantálja, hogy a készülék és a kijelzője túléli a becsapódást. 

Rögtön felvetődik a kérdés, hogy vajon mennyire bírja jól a betont a Samsung új csúcskészüléke? Azt is tudjuk, hogy vízálló, így érthető módon a YouTube-csatornák az összes szempontból letesztelték. 

A Galaxy Note 7 normál töréstesztje mellett a vízállóságát is vizsgálták, továbbá megnézték, hogy mennyire viseli el az olyan behatásokat, amelyeket késsel vagy kalapáccsal lehet okozni. 

A végeredmény nagyon biztató, a Galaxy Note 7 könnyedén túlél minden olyan behatást, ami az elődjét darabokra törte. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.