Hirdetés

Galaxy Tab immáron a Vodafone-nál is



|

Két előfizetéssel is megvásárolható az androidos tablet.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy ma a táblagépek napja van a hazai mobilszolgáltatóknál: az előbb beszámoltunk a T-Mobile kifejezetten iPadekhez elérhető két új konstrukciójáról, nemrég pedig kiderült, hogy a Vodafone is elkezdte árulni a Samsung Galaxy Tabot.

 

Samsung Galaxy Tab
Samsung Galaxy Tab

 


A készülék hivatalos hazai forgalmazása egyébiránt tegnap kezdődött, bár számos nagyobb hazai bolt árulja már egy ideje, és a T-Mobile-nál is kapható. Mint a szolgáltató közleményéből kiderült, a felsőkategóriás táblagép két tarifacsomaggal érhető el: a 8 GB adatforgalmat tartalmazó „Netbook Nonstop" konstrukcióban 88 ezer forintot kell kifizetni érte, emellett két éven keresztül 9000 forint a havidíj.


Ennek fényében nem tűnik túl jó ajánlatnak a „Netbook Easy" tarifacsomag: ebben csupán 2 GB adatforgalom foglaltatik, mégis havi 6000 forint az előfizetési díj - plusz 99 ezer forintot kell otthagyni magáért a Galaxy Tabért. Tegyük hozzá, hogy beépített HSDPA-modemmel együtt a legolcsóbban 172 ezer forintért lehet beszerezni a koreaiak masináját, így tulajdonképpen érthető a Vodafone árszabása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.