Hirdetés

Gameplay videó is rögzíthető a Play Játékokkal



|

Újabb régóta kért androidos funkcionalitást pótolt a Google.

Hirdetés

A Youtube Gaming elérhetővé válásával a Google számára fontossá vált a gamer videókat készítők igényeinek kiszolgálása. Ennek keretében az említett szolgáltatás kliensprogramjával lehetővé vált élő játékmenetet streamelni közvetlenül az androidos mobilokról és táblagépekről, most pedig megérkezett a sima gameplay videók rögzítésének lehetősége is.

Hirdetés


A Google Play Játékok alkalmazás elkövetkező napokban elérhetővé váló frissítésével 480p és 720p felbontásban lesz megörökíthető a játékunk. Az elkészült videók rögtön szerkeszthetőek és feltölthetőek a mobilos Youtube-alkalmazással, de igény esetén persze számítógépre is átmásolhatóak.


A Youtube Gaminghez hasonlóan a Play Játékokkal is fűzhető kommentár a játékmenetes videókhoz, a megszokott alámondásos szisztéma mellett picture-in-picture jelleggel akár az eszköz előlapi kamerájának képe is rápasszítható a mozgóképekre.


(Forrás: Phandroid, Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.