Hirdetés

Gamer okostelefonnal készül az Acer



|

A cég játékosoknak szánt termékcsaládjának palettája egy okostelefonnal gazdagodik.

Hirdetés

Az Acer Predator sorozata egy ideje már kényezteti a játékosokat, a koncepció szerint nemcsak a cél közös, hanem a termékek arculata, dizájnja is. A gamer asztali számítógép és notebook mellett tablet, monitor és projektor is elérhető lesz, a listát pedig egy okostelefon egészíti ki. A Predator 6 néven futó eszközről a szeptember eleji bejelentéskor még nem sokat árultak el, a napokban azonban a cég központjában vehette szemügyre a sajtó néhány képviselője.

Hirdetés

A várakozásoknak megfelelően a készülékben a tízmagos MediaTek Helio X20 dübörög majd, amit kifejezetten úgy terveztek, hogy több szinten is jól kezelje a feladatokat. A 6 hüvelykes Predator 6 ezen felül 4GB memóriát kapott, a többi specifikáció viszont még nem került véglegesítésre az Acer részéről.

A tabletre a megszólalásig hasonlító telefon előlapján négy hangszórót helyeztek el, hátul pedig egy 21 megapixeles kamera lapul. Nincs információ az akkumulátor fajtájáról sem, de bevallottan fontos szempont, hogy ne merüljön le a készülék néhány óra játék után. Az Acer Predator 6 megjelenését jövő március - április környékére datálják, a tablet 300 dolláros árcímkéje alapján a gamer telefonért is keményen zsebbe kell majd nyúlnunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.