Hirdetés

Gmail már mobilon is!



|

Minden korábbinál egyszerűbb a kapcso- lattartás mobilon a Gmail segítségével

Hirdetés

Mindegy, hogy hol várakoznak, a Gmail felhasználóknak nem kell többé aggódniuk amiatt, hogy nem tudják elolvasni fontos e-mailjeiket, hiszen könnyen és gyorsan hozzáférhetnek mobiltelefonjuk segítségével Gmail-postafiókjukhoz. Ehhez mindössze a telefonjuk böngészőjével kell ellátogatniuk a http://gmail.com honlapra, ahol már hagyományos módon jelentkezhetnek be. Mivel mindegyik mobiltelefon más és más, a a Gmail automatikusan optimalizálja a megjelenítendő oldalt. A felhasználók a beérkezett fotókat és dokumentumokat is megtekinthetik, illetve azonnal felhívhatják azokat a levélírókat, akiknek a telefonszáma tárolva van a Gmail-ben. Az üzeneteket a Gmail automatikusan szinkronizálja, attól függetlenül, hogy számítógépről vagy mobiltelefonról jelentkeztünk be.

A Gmail mobil a Google teljesen ingyenes szolgáltatása, amely a legtöbb internetelérésre képes mobiltelefonnal működőképes. Az interneteléréssel kapcsolatos díjakról az adott mobilszolgáltató érdemes tájékozódni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.