Hirdetés

Hajlítgatható AMOLED-kijelző a Samsungtól



|

Életszerű körülmények közt törhetetlen a megjelenítő.

Hirdetés

Vélhetően a Samsung egyik munkatársa szellőztette meg a Youtube-on az alant beágyazott videót, amelyen a koreai cég hajlítgatható AMOLED-kijelzője látható. A pletykák szerint a vállalatnak még van mit csiszolnia rajta, de két éven belül szeretnék megkezdeni a tömeggyártását.

 


Egyértelműen sikergyanús termékről van szó, hiszen néhány kisebb kalapácsütéstől semmilyen problémája sem lesz, ráadásul szó szerint hajlítgatni is lehet. Ez a két tulajdonsága teszi felhasználási területeit tekintve is flexibilissé, hiszen igazán sokféle, akár szokatlan formatervben megállhatja a helyét. Ezen felül a hagyományos kijelzőkhöz képest nem meglepő módon jóval vékonyabb, így még laposabb eszközök tervezését teszi lehetővé.


A fejlesztések következő lépcsőfoka valószínűleg az, hogy ha sikerül végre egy ugyanennyire hajlékony digitalizáló réteget is ráilleszteni a kijelzőre, megteremtve a lehetőséget az érintéssel való vezérlésre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.