Hirdetés

Hamarosan bemutatkozik az olcsó Sony Xperia E5



|

Idén sem marad távol a belépőkategóriától a gyártó.

Hirdetés

Sony egy mostanra eltávolított közösségi médiás bejegyzésben megmutatta az idei legolcsóbb mobilját. A jó minőségű renderen túl nemrég a GFXBench adatbázisán keresztül is kiszivárogtak az Xperia E5 legfontosabb specifikációi, így a következő hónapokban olcsó mobilt vásárolni kívánók korrekt képet alkothatnak a japán gyártó hamarosan bemutatkozó termékéről.


Hirdetés


A jelenlegi információk alapján a Sony Xperia E5 (F3311) kifejezetten kellemesnek ígérkezik a maga kategóriájában. A készülékbe 4,6 hüvelykes és 1280×720 pixeles érintőkijelző került, az előlapi kamerája 5 megapixeles, a hátlapi kamerája pedig 12 megapixeles, autofókusszal és vakuval kiegészítve.


Az Android 6.0 operációs rendszerrel érkező okostelefon lelkét a MediaTek MT6735 lapkakészlet adja. A 4G/LTE modemes SoC-ben négymagos és 1,3 GHz-es processzor, továbbá Mali-T720 grafikus chip dolgozik. A rendszermemória mennyisége 1,5 GB, a beépített háttértár pedig 16 GB kapacitású. A Sony Xperia E5 elméletileg az NFC szabványt is támogatja, ez momentán nem nevezhető megszokottnak a várható árkategóriájában.


(Forrás:GSMArena, GFXBench)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.