Hirdetés

Hamarosan csak külön appal chatelhetünk a Facebookon



|

Hogy leegyszerűsítsék a fejlesztést, a Messengert teljesen kiveszik az alkalmazásból.

Hirdetés

A Facebook fejlesztőcsapata rengeteg újítást vezet be mostanában, ezek nagy részének pedig csak örülni tudunk. A mentés funkciót egy héttel ezelőtt jelentették be, és mivel a felhasználók közel harmada kizárólag okostelefonról használja a közösségi oldalt, a vezetőség elérkezettnek látta az időt, hogy ezt a szegmenst is átdolgozzák egy kicsit.

Hirdetés

Bár sokan már most is külön Messenger appot használnak az üzenetek kezelésére, a felhasználók jelentős része ugyan azzal az alkalmazással intézi az üzenetváltást és kémkedik a barátai után. A tegnapi bejelentés értelmében az iOS, Android és Windows Phone felhasználóknak mindössze néhány napjuk maradt, hogy önszántukból átálljanak a különálló appra, különben nem tudnak majd chatelni.

Néhány felhasználó már jó ideje ezt a módszert használja, a pozitív visszajelzések következtében pedig a fejlesztők úgy döntöttek, mindenki számára kötelezővé teszik a váltást. A felhasználók napi szinten több mint 12 milliárd üzenetet küldenek, így a Facebook jobbnak látta, hogy különválasztják a két irányt, így a fejlesztésekkel és finomhangolásokkal sokkal könnyebben meg tudnak majd felelni a felhasználók igényeinek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.