Hirdetés

Három iPhone 7 érkezhet idén



|

Új képek kerültek elő, amelyek alapján idén három modellel készül az Apple.

Hirdetés

A Nowherelse.fr a kínai Weibo segítségével olyan képeket tudott közölni, amelyeken az idei iPhone okostelefonok láthatók. 

Hirdetés

Eddig úgy hittük, hogy egy 4,7 és egy 5,5 hüvelykes modell lesz (mint tavaly), azonban ha igaziak a fotók, akkor ezúttal bemutatkozik a Pro verzió is, két hátsó kamerával. Ezen felül egy hátsó okoscsatlakozó is látható a hátlapon, feltehetően kiegészítőkhöz - és minden bizonnyal a hardver is erősebb lesz. 

Természetesen nem lehet kizárni azt sem, hogy valójában csak két eltérő terv született a nagyobb modellhez. Erről is voltak hírek korábban. 

Érdemes megjegyezni, hogy az alumínium hátlapon egy S jelzés is látható, ami utalhat az idei iPhone (iPhone 7?) elnevezésére. Azt lehetetlen megtippelni, hogy a home gomb vajon fizikai vagy kizárólag érintésérzékeny. 

Evan Blass szerint mindegyik kép hamisítvány, amire az S jelzés mellett az is utal, hogy a szemből lévő fotón a harmadik modell nagyobbnak látszik. Szerinte csak a két normál iPhone érkezik idén

Az idei iPhone-ok bemutatója szeptember elején várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.