Hirdetés

Három mangós Nokia érkezhet a napokban



|

A francia Orange szolgáltatótól kiszivárgott pár információmorzsa a Sun kódnevű készülékről.

Hirdetés

Stephen Elop számos alkalommal megerősítette, hogy még idén piacra fognak kerülni a Nokia első Windows Phone 7 operációs rendszert futtató okostelefonjai. Október elején járva meglehetősen egyértelmű, hogy most már bármikor bemutathatják a készülékeket, hiszen karácsony előtt lényegében csak 6 hét áll a gyártó rendelkezésére ígéretének betartására.

 

 


A jelenlegi információk szerint három mobilra lehet számítani: elsőként a külsőre Nokia N9-nek tűnő Searay-ről érkeztek pletykák, majd pár napja felbukkant a Microsoft egyik terméktámogatási oldalán a Sabre név is, most pedig a francia Orange szolgáltató rendszeréből sikerült kibányászni egy Sun jelzésű mobilt.


Utóbbiról érkeztek specifikációk is, a forrás szerint 3,7 colos Super AMOLED érintőkijelző került az eszközbe, a hátlapi kamerája 8 megapixeles, a processzora pedig 1,4 GHz-es frekvencián üzemel. A micro SIM kártyát használó, polikarbonát borítású Sun beépített háttértára elvileg 16 GB kapacitású.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.