Hirdetés

Három új Samsung Galaxy a láthatáron



|

Elméletileg mindegyik androidos mobilt februárban jelenti majd be a gyártó.

Hirdetés

A hétvégére jókora adag pletyka érkezett a Samsung háza tájáról, a források szerint legalább három Galaxy-családba tartozó mobilt készül leleplezni a februári Mobile World Congress-en a gyártó. Sajnos meglehetősen kevés információt kaptunk az Android 2.2-es okostelefonokról, ráadásul a kiszivárgott fotók sem túl beszédesek.

 

Samsung Galaxy S5570/S5670
Samsung Galaxy S5570/S5670

 

Samsung Galaxy S5570 (balra) és S5670 (jobbra)


A hírek szerint a három közül kettő mobil kifejezetten olcsón fog piacra kerülni, a jellemzőik közt pedig vélhetően nem sok különbség lesz - legalábbis az S5570/S5670 típusszámok közeli rokonságról árulkodnak, ráadásul a képeken is alig látszik valami különbség köztük. Konkrétan az előbbi modellről kaptunk néhány specifikációt: 240×320 pixeles érintőkijelző, Bluetooth 3.0, Wi-Fi, TouchWiz UI.

 

Samsung Galaxy Ace S5830
Samsung Galaxy Ace S5830

 


Az S5830 Ace nevű készülék már kissé komolyabbnak tűnik, állítólag vakuval is kiegészített 5 megapixeles kamera került bele, a képernyője 480×320 képpontos, és persze a Bluetooth/Wi-Fi duóról sem feledkeztek el a mérnökök.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.