Hirdetés

Hasznos aprósággal újított az androidos Youtube



|

Könnyűvé vált röviden beletekerni az éppen lejátszott videókba.

Hirdetés

A webes videók számítógépeken való lejátszásakor nem jelent problémát a videókba való "beletekerés", az egérrel gyorsan és egyszerűen átugorhatjuk az érdektelen részeket. Mobileszközökön már egy kicsit trükkösebb a helyzet, hiszen az aránylag kis méretű kijelzőknek és nagy felületű ujjaknak köszönhetően nehéz lehet precízen ugrálni.


Hirdetés


Az androidos Youtube alkalmazás a hosszabb tekerést már régóta elég jól kezeli: a nézőnek csak rajta kell tartania az ujját az idővonalon, mire megjelenik egy nagyobb méretű előnézeti kép, így az ujj oldalirányú húzásakor precízebben beállítható az ugrási célpont. A Youtube alkalmazás a héten elérhetővé vált legújabb verziójában végre-valahára a rövid ugrások problémáját is sikerül megoldani, ugyanis a mozgókép felületének baloldalán vagy jobboldalán elvégzett dupla koppintással 10 másodperccel előre és hátra ugorhatunk.



(Forrás: Android Police)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.