Hirdetés

Hazánkban is népszerű a csoki



|

Hirdetés

A nemzetközi bemutató óta már több mint 1 millió darabot értékesítettek a készülékből világszerte, ráadásul sok helyen extra szállítmányokat kellett rendelni, hiszen ekkora sikerre még a cég vezetői sem számítottak. A cég prémium kategóriás Black Label szériájának első tagját tavaly novemberben dobták piacra Koreában és 3 három hónap alatt több mint 300.000 darabot adtak el belőle. Az óriási koreai, majd később nemzetközi siker után Magyarországra is megérkezett a - hivatalos nevén - LG KG800-as mobiltelefon. Az iF és Red Dot Design díjas készüléket június 15-én vezették be hazánkban és az azóta eltelt 2 hónap során több mint 3000 telefon talált gazdára, amely egy prémium kategóriás mobil esetében kivételes eredménynek számít.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.